BILLEDER PLANTEGNING KORT

Her får du lækkerier på alle 4 hylder


Kartoffelrækkerne er noget helt særligt, og beboerne omtaler ofte deres kvarter som en landsby midt i storbyens fristelser, mens de tænker på det meningsfulde samvær med gode naboer.

Kvarterets kvaliteter har naturligvis spredt sig til den store verden, hvor gæster fra udlandet, for nu at sige det på godt dansk, falder på røven, og ligefrem kan være modvillige til at rejseMed andre ord: Vær forsigtig med, hvem du lukker ind i dette Kartoffelrækkehus, der er i fire fantastiske etager, inklusive en fuld og nyttig kælder, der i dette tilfælde er indrettet med køkken, bad og sovefaciliteter.

Huset er totalrenoveret i 2018 i en grad, hvor kun murværk og tag stod tilbage.

Indretningen blev holdt minimalistisk, i sort, hvidt, træ og stål med bl.a. en gennemgående ståltrappe fra kælder til kvist - og omvendt. Dermed hænger alle fire etager sammen funktionelt. En smart detalje er, at alle rørføringer og teknikkabler er placeret midt i huset, så man kan udnytte hver en m2.
Som alle andre kønne planter trives også dette Kartoffelrækkehus bedst i dagslys. 2. sal er suppleret med ovenlysvinduer, der fremhæver de gamle fritlagte bjælker.

Stue og køkken er husets fællesrum og tiltænkt at være stedet, hvor man samles og hænger ud. Der er monteret gulv-til-loft vinduer ud mod gårdrummet, der kan åbnes helt op, og dermed skabes et kæmpestort samlet areal. I den kolde årstid holder pejsen med sine tre indkigs-glas familien og vennerne til ilden.

Og der er mere lys. Fantastisk lys. Kælderen er forsynet med fire dagslysskakte - to i hver side - der er geniale til lektier, Anders And og faglitteratur…

Der er dog et minus ved huset! Det vil altid smerte en beboer at flytte fra Kartoffelrækkerne. Man kan finde et andet hus, men naboskabet, børnene, der frit kan lege ude, deres venner, de årlige havedage, skolen i sikker gåafstand. Det bliver svært.

Og ja, selv om det kan være vanskeligt at få gæster til at pakke sig, så er det alligevel fedt at høre kommentarer som: "Vi har altid syntes, at New York var så fed, men dét her, dét er noget helt særligt… see you soon."
SOLGT
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS