BILLEDER PLANTEGNING KORT

Og tænk så på alt det, der følger gratis med


Østerbro er et af de allermest eftertragtede kvarterer i København - om ikke dét mest. Østerbro er i dag synonymt med alt fra specialbutikker, åbne og luftige pladser, grønne byrum, livslyst, livsglæde og andre lækkerier. Østerbro er trendy, og det er der altid en god grund til!

Tag fx lejligheden på 1. sal i Århusgade 81. Lejligheden, der vil være ideel til et par, er en del af Femkanten - et super velholdt boligkompleks med et stort og attraktivt gårdrum med træer, borde og bænke, hyggeligt beboerliv og fællesskab.
Alle rum er meget reelle, super nemme at indrette og virker større end de er, takket være en veltænkt og -gennemført indretning. Og så er der lyset, der strømmer gavmildt ind gennem det lækre fuldhøje glasparti ud mod altanen.
Lejligheden er nyrenoveret i sin helhed. Køkkenet for et år siden og badeværelset for et halvt.
Nyd de håndlavede skabe og bænke i gangen og reolen i stuen. Alt er skræddersavet, så det passer perfekt ind. Gulvene er nyligt ludbehandlede, helt lyse og fine og nemme at bevare sådan.

Kvarteret, som Århusgade 81 ligger i, er et overflødighedshorn af muligheder og fristelser som fx at tage en latte og en croissant med hjem nede fra hjørnet. Og sådan er det hele vejen. Nabolaget byder på himmelstræbende bagere, slagtere, fiskehandlere og eksotiske specialforretninger.
Du har det grønne i Fælledparken og det blå i havnekvarteret, som ligger for enden af Århusgade. Ja, og så det kolde i havnebadet, hvis du skulle være til det.
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS