BILLEDER PLANTEGNING KORT

Den gamle købmandsbutik er indrettet med højtbelagt luksus


Omkring slutningen af 2019 fik en byudvikler afslag fra Københavns Kommune på at rive Bjelkes Alle 48 ned for at opføre et 7-etages lejlighedskompleks. Det rejste en massiv beboerprotest over, at endnu en af gadens charmerende og ikoniske bygninger stod til at forsvinde fra gadebilledet.

Områdets protester medførte, at nr. 48 sammen med gadens resterende 2-etages bygninger, blev erklæret bevaringsværdige, og hurra for det, vil mange sige, for diversitet er godt - også blandt bygninger. Hermed blev også det store givtige kirsebærtræ reddet, som i sæsonen gavmildt rækker et par bugnende grene ud til forbipasserende.

De nuværende ejere købte huset, og så gik de ellers i gang med at renovere. Det vil sige, de skilte huset fuldstændigt ad, og lod kun mursten og tagværk stå tilbage. Og så blev der bygget op efter en overordnet plan, der hed kvalitet, smarte løsninger og højtbelagt luksus.

Bygningen, der engang havde været områdets købmandsbutik, med alt fra solgryn og vaskepulver til salmiakstænger til områdets unger, blev indrettet med et lækkert køkken i det oprindelige forretningslokale, og hermed blev "hvad skulle der være, frue?" til "skal vi ikke grille i aften?".

Jo, huset blev totalrenoveret med nye vinduer og døre, nye gulve, nyd dem lige, toiletter og badeværelser, rør, armaturer og radiatorer. Facaderne blev bygget op og pudset og derefter malet i en harmonisk københavner-gul.

Den højloftede kælder er med sit gode dagslys og andre lyse indfald perfekt til gæster, som I som ejere af dette centralt beliggende charmehus må påregne en del af.

Gårdhaven er perfekt at grille i, og der er direkte udgang fra køkkenet, når der skal nye forsyninger på bordet til en hyggelig sommeraften.

Det summer af liv i området og tilstødende skønne gader, der er fyldt med cafeer, spisesteder og alle slags butikker. Der er park og grønt i begge ender af gaden og børnefamilier en masse. Og metroen ligger 400 meter væk.
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Frederik Nemeth-Thurøe

Partner

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS