BILLEDER PLANTEGNING KORT

Stor altan og udsigt til Sankt Hans Torv


Med en ideel udnyttelse af det 125 m2 boligareal, overtager I denne veludførte og karakteristiske herskabslejlighed på Nørrebro. Beliggenheden må siges at være i absolut top, og et tilsvarende hjem følger i dén grad med gennemførte detaljer og et udsøgt, historisk islæt. Tankerne ledes direkte mod opførelsesåret 1859, som I står foran den prangende ejendom. Her er tilknyttet et forhus samt et baghus, hvor der tidligere har været Schulstad Brødbageri. Trods det ældre byggeri er alt gennemgribende renoveret, men stadig velholdt i samme flotte, gamle stil.

En helt særlig stemning præger lejligheden med en imponerende loftshøjde i alle rum, og hertil følger et enestående lysindfald gennem de store vinduer. Hvad I især vil glædes over er opdelingen af lejligheden, hvilket separerer værelserne fra opholdsrummene. De to værelser er placeret i samme afsnit, som også huser det renoverede badeværelse med vaskesøjle og gulvvarme - det ene værelse har ydermere et stort walk-in-closet. Det helt endelige og afgørende er køkken-alrummet. Det eksklusive rum prydes af snedkereret interiør fra Trend Snedkeri i en dybblå nuance, der perfekt komplementeres af den mørke bordplade i røget. De dobbelte altandøre i glas leder direkte mod den dejlige, store altan.

Der er et hyggeligt samvær i ejerforeningen med en god ro og et godt naboskab. Af fællesarealer følger der en lille, brostensbelagt gård, mens I har et privat kælderrum til opmagasinering. Placeringsmæssigt kan I forvente masser af lys, luft og åbenhed mod Sankt Hans Torv samt et utal af lækre spisesteder og vinbarer inden for rækkevidde.
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS