BILLEDER PLANTEGNING KORT

Højt hævet og med herskabelige kvaliteter


Blegdamsvej 4 ligger midt i den mest eftertragtede del af Indre Nørrebro. Ordet 'indre' skal dog tages med et gran salt, for betegnelsen stammer fra dengang, hvor mange ejendomme og småvirksomheder lå i baggårde og, utroligt nok, tilmed i baggårdens baggård. Fx lå Schulstads rugbrødsbageri bag denne Blegdams-lejlighed. Men nu er det sidste baggårdsbrød hævet, og Nørrebro er i dag lys, luftig, levende og livet er let - for langt de fleste.

Bygningen blev renoveret i '16, og senere prisbelønnet for det, efter manualen: 'smid ud, kassér, 'væk med det'. Ind kom gedigne kvalitetsmaterialer med udgangspunkt i en planløsning med fokus på bl.a. moderne børnefamilier. Og hvor finder man ellers det på Nørrebro?

Der er 2 højloftede stuer en suite ud mod Blegdamsvej og et stort køkkenalrum (snedkerkøkken med lækkert messingarmatur), hvorfra der er dobbeltdørs-udgang til en stor altan med og sol fra morgen til sen eftermiddag. Altanen vender ud mod den stille, hyggelige gårdhave med brosten og en masse grønt og buske. Køkkenalrummet er lejlighedens omdrejningspunkt, ja, mad kan samle mennesker. Længere inde i lejligheden har du en gang med to værelser, badeværelse og det ene af to toiletter. Denne opdeling, uden gennemgangsrum, gør naturligvis også lejligheden ekstremt delevenlig.

Lejligheden er moderne i sit udtryk med herskabelige detaljer: Halvhøje paneler og helhøjt til loftet, fyldningsdøre og fx dejligt brede egeplanker, der ikke knirker. Så der er ingen gulvbrædder, man lige skal huske at skrå henover for at slippe for knirket. Vinduerne er godt isolerede og nærmest lydtætte.

Søerne, Sankt Hans Torv, Fælledparken og Nørreport Station er alle indenfor 10 minutters gåafstand.~Og på vejen møder du et utal af toplækre barer, cafeer, bagere, slagtere, pizzeriaer, spillesteder og mange andre fristelser. Og selvfølgelig helt gængse indkøbsmuligheder af dagligvarer i dette usædvanligt indbydende og livsglade kvarter.
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS