BILLEDER PLANTEGNING KORT

Her er både til gården og gaden


Uden gennemkørende trafik er Burmeistergade den stille og rolige lillesøster til Prinsessegade på det populære Christianshavn: Den kunstigt anlagte ø, som Christian IV lod anlægge i starten af 1600-tallet med opfyldning og sirligt anlagte kanaler. I dag, 400 år senere, er bydelen et af Københavns allermest attraktive boligområder. Det kan man da kalde fremsynet.
Omgivet af kanaler og voldgrave er vand en del af hverdagen, uanset hvor du går, står eller cykler. Og mange steder er der endda mulighed for en salt dukkert og for at sole sig. Folkelivet ved vandet har trommet et utal af kulturelle oplevelser sammen, herunder madkultur med populære spisesteder, cafeer og alt det hippe liv, der altid finder vej til hippe steder. Christianshavn mætter din sjæl, mund og mave og frister med vidunderlige gå- og cykelture i nabolaget.

Søger du indkøbsmuligheder, supermarkeder og specialbutikker, så ligger de og venter på dig - det samme gør vuggestuer, børnehaver og skoler. Alt er tæt på.

Og nu til lejligheden! Den ligger på 1. sal, ideelt for en børnefamilie, og er dejligt lys med sine store vinduer og højt til loftet. Du får også glæde af den store altan, hvor du kan nyde solen i godt selskab med et køligt glas eller en varm kop. Lejligheden er veldisponeret og nem at indrette og udnytte fra loft til gulv - apropos, vidste du, at en let gulvafslibning tryller ethvert gulv om til helt nye, lyse og velduftende planker?

Omkranset af boligkarreen er gårdmiljøet det rolige mødested for områdets beboere, hvor ungerne leger og trives, når de er hentet fra vuggestuen og børnehaven. Imens snakker de voksne om, ja alt det, voksne nu engang snakker om, når de har noget på hjerte eller sinde. Og siger de ikke så meget, er det fordi de koncentrerer sig om grillmaden.
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS