BILLEDER PLANTEGNING KORT

Midt i byen, midt i Kartoffelrækkerne, midt i gaden


Glade tunger påstår, at Eckersbergsgade er en af Kartoffelrækkernes allerbedste. Som om det ikke er nok, ligger nr. 25 midt i gaden, som er placeret midt i de eftertragtede rækker.

Kvarteret er eftertragtet af børnefamilier, bl.a. fordi det i forvejen vrimler med muntre børn og gode skoler og daginstitutioner - og i øvrigt af alle andre, der vil tæt på alle de muligheder, som området tilbyder: Tæt på City, grønne parker, Sortedammens lange kig, der lokker til befriende åndedrag samt lækre restauranter og cafeer for enhver smag - alt sammen i absolut nærhed.

Eckersbergssgade 25 er et såkaldt frontspidshus, som er blandt kvarterets største 3 fags huse med et bruttoareal på 141 m2, eksklusiv en særdeles brugbar kælder og, oppe under taget, en helt fantastisk hems. Sidstnævnte er bygget ovenpå 2. salen, der er indrettet som et stort panoramarum med blik for dagslys, rummelighed og et ønske om at skabe plads til liv og glade dage - også efter solnedgang. Er man så heldig at være gæst i huset, og er hemsen forsynet med gæsteseng, vil man med usvigelig sikkerhed se frem til at overnatte deroppe. Tættere på himlen kommer man ikke, fx en regnvejrsdag, når det trommer hyggeligt på ovenlysvinduerne.
Ned på jorden igen: Det er en uskreven regel, at hvis man opholder sig i forhaven, opfattes det af gadens beboere som en åben invitation til hygge og snak. Baghaven derimod er mere privat og indrettet som en grøn og frodig oase med blomster- og højbede og en duft af friske krydderurter. Den overdækkede terrasse holder på hyggen og varmen i ydersæsonen.

Velkommen til huset, der ligger midt i det hele…
SOLGT
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS