BILLEDER PLANTEGNING KORT

Indbydende fritidshus i naturskønne omgivelser nær Furesø


Med nøgleord som naturskønne omgivelser, lækkert lysindfald og en luftig rumfornemmelse får I fortrinlige rammer i dette fritidshus. Glæd jer til en veldisponeret planløsning, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Oveni har boligen et genveksanlæg og gulvvarme overalt, bortset fra hemsen. Læg dertil en skøn nærhed til Furesø og skoven, og resultatet bliver en perfekt base for ferielivet. Velkommen til Forårsvej 31.

Allerede ved ankomsten til adressen kan I mærke skuldrene sænke sig, for der er en helt særlig atmosfære af dansk sommeridyl, der flankeres smukt af de frodige træer og buske. Hertil understreges den naturskønne beliggenhed af nærheden til Furesø og skoven, som inviterer til gåture i grønne omgivelser. Endelig tager det under ti minutter at køre til Farum Bytorv.

I kan se frem til en dejlig grund, som bliver det foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret. Haven har en græsplæne til leg og aktiviteter i det fri, mens de to terrasser fra omkring 2021 indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der en udendørs bruser, et legehus og en parkeringsplads.

Boligens hjerterum er det store alrum med åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en luftig rumfornemmelse, som forstærkes af lysindfaldet. Oveni gør indretningen det muligt at samles på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter.

Det tidløse snedkerkøkken har en 90 cm Atag-ovn og god opbevaringsplads, så træbordpladerne er frie til madlavningen. I vinterhalvåret kan I lune jer ved brændeovnen, og på solskinsdage kan I åbne dobbeltdørene til terrassen, som på harmonisk vis forener inde og ude. Videre er der et gæstetoilet.

I kan også glæde jer til en rummelig hems, som fremtræder let og indbydende med et skønt lysindfald fra de store vinduespartier. Afslutningsvis har kælderen et badeværelse, et bryggers, et teknikrum og tre disponible rum med mange anvendelsesmuligheder.
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS