BILLEDER PLANTEGNING KORT

Lejligheden er renoveret med indsigt, og vinduerne med udsigt


Gadedøren til Gammel Strand 38 er din indgang til et moderne eventyr i luksuriøse rammer. Her er udsigt over en historisk del af byen, som engang var kystlinje og byens havn. En havn, hvor fiskerbåde og handelsskibe ankrede op og fragtede deres varer i land. Fx var det netop her, at fiskekasserne blev slæbt i land, så skovserkonerne kunne falbyde deres varer. Og det er lige her, at dristige københavnere i dag vinterbader i kanalen.

Ejendommen rummer én lejlighed per etage - dvs. du har ingen naboer. Lejligheden er om nogen indflytningsklar og parat til at danne rammerne om det gode liv, ikke bare i selve lejligheden, men mere om dette senere…

Heroppe på tredje er lyset fantastisk, og det forstærkes af refleksionerne i vandet, uanset dagens humør og farve på himlen.

Alle materialer, løsninger og detaljer er gennemtænkt og gennemført til mindste detalje, for det er som bekendt heri, at djævlen gemmer sig. Gulvene fx: Det er sildeben i eg, der er håndbejdset i en delikat blåtonet olie - udført af Malte Gormsen Maskinsnedkeri. Selvsamme mester har udført indgangsdøren, dørene mellem de to stuer, radiatorskjulerne og diverse fastmonterede skabe i badeværelse og det skræddersnedkererede køkken (med indbygget lys).

Dørene mellem de to stuer er i øvrigt lydisolerede, og det er en sand fornøjelse at kunne tale og snakke uden at forstyrre, eller blive forstyrret.

Lidt mere name dropping er vel på sin plads. Armaturerne er fra Dornbracht - naturligvis.

Pejsen i stuen er original, og du kan varme dig ved tanken om, at kendte personligheder som Johan Ludvig Heiberg, og hans mor, Thomasine Gyllembourg har kigget ind i næsten de samme flammer. Sidstnævnte er bl.a. afbildet på de forrige tusindkronesedler.

Og nu, som lovet, lidt mere om det gode liv, der venter dig. Kendetegnende for det hele er, at du end ikke behøver at gå ud ad gadedøren, for at gå ud at spise. Krogs Fiskerestaurant ligger i stueetagen…

Går du alligevel ud, er der er tætpakket udbud af indkøbsmuligheder, spisesteder, cafeer, restauranter og fashionable cocktailbarer tæt, tæt på. Og skal du videre ud i verden, ligger Metroen 50 meter væk. Kom godt hjem!
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS