BILLEDER PLANTEGNING KORT

Originalt, eksklusivt og gennemført


Over for Gothersgade, langs den nuværende Botanisk Have og Rosenborg Slotshave, lå tidligere en del af det københavnske forsvarssystem med dybe voldgrave, siv, åkander og alskens småkravl. Området videre nordpå var i runde tal en blanding af vildnis og dyrkede jordlodder.

I dag er vildnisset erstattet af sirlige blomsterbede, træer og buske fra hele verden samt et monumentalt væksthus i victoriansk stil. Det er lige præcis denne udsigt, man kan nyde fra den 218 m2 lejlighed i Gothersgade 139, en udsigt, der skifter med månederne og solens gang hen over himlen.

Oppe på tredjesalen, vel hævet over gadelamperne, er der et ugeneret udsyn og et lige så ugeneret indkig, så man som beboer kan gå klædt, som man lyster, eller slet ikke, når man har lyst til det.

Lejlighedens beboere har gennem tiden værdsat og bevaret de oprindelige eksklusive detaljer i form af fx de smukke gamle stukkaturer, træpaneler og træudskæringer rundt i hele lejligheden. Også de to kaminer er originale og varmer krop, sjæl og kinderne røde med et par stykker træ og en strøget tændstik. I øvrige henseender er lejligheden så moderne, som de fås. Alle tekniske installationer er up-to-date, og køkken og badefaciliteter er nye og lækre.

Hvem bliver så lykkelige her i lejligheden uden naboer og en enlig entredør per etage? Tja, et hint er, at sælgerne har boet her med 4 børn, så jo, der er gode skoler og institutioner i gåafstand.

Logistisk bor man perfekt med bl.a. Metroen tæt på, fem minutter på gåben, der fører alle steder hen, bl.a. til lufthavnen på 15 minutter. Der er altid P-plads under Israels Plads - med og uden ladestandere.
Og i det nære er der en hel hovedstads fantastiske udvalg af underholdning, spisesteder og små lokale serveringssteder.
Er du parat til en opgang for livet?
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS