BILLEDER PLANTEGNING KORT

Bo med hav til begge sider og næsten fire meter til loftet i Nordhavns historiske kornsilo, Frihavnstårnet


Engang husede den massive DLG-silo for enden af Århusgade rå industri. I dag er den forvandlet til eksklusive ejerlejligheder, der byder på enorme loftshøjder, gavmilde lysindfald gennem de massive vinduespartier og historiske betonsøjler fra siloens industrielle fortid.

I hjørnelejligheden på sjette sal i nummer 20 finder man alt det - og endnu mere til..

Boligen på 114 m2 har en gennemtænkt planløsning med havudsigt fra samtlige rum. Det New Yorker-inspirerede betongulv synger sammen med den prisbelønnede silos gamle, bevarede søjler, og når himlen er blå over Øresund, vælter det fra tidlig morgen til middag ind med skarpe solstråler, der skaber en unik stemning i hjemmet.

Lejlighedens hjerte er det store opholdsrum, der forener stue, køkken-alrum og ikke mindst de 19 m2 terrasse i direkte forlængelse af rummet. Køkkenet fra Designa fremhæver med de høje overskabe lejlighedens enestående lofthøjde, og de grønne, håndlavede klinker sætter prikken over i'et i det dekorative køkken.

I den anden ende af boligen finder man en soveværelsesafdeling med to værelser, herunder et stort soveværelse med speciallavede snedkerklædeskabe i massiv eg, der matcher lejlighedens luksuriøse egetræsvinduer.

Fra entreen tilgås et stort badeværelse, der byder på rainshower fra Dornbracht, væghængt toilet og en Miele-vaskesøjle. Og badeværelset kan man endda have helt for sig selv, plantegningen byder nemlig også på et gæstetoilet.
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS