BILLEDER PLANTEGNING KORT

Pludselig rykkede beslutningen om kolonihavehus meget nærmere


Der er så dejligt ude på landet - blandt heste, køer, grønne marker og lifligt agerland. Men vent lidt! Som oftest er der jo mindst en god times køretur, før man kan trække vejret i grønne omgivelser, stikke nøglen i døren og bære indkøbsposerne ind.
Men afstanden til dette hus er knap nok værd at nævne! Hvem skulle tro, at der lige nord for København, i Holte, ligger det grønneste område med kolonihavehuse, kun 15 minutter i bil fra Rådhuspladsen.
Det betyder, at du, i modsætning til de fleste andre fritidsboliger, også kan bruge din bolig nr. 2 i hverdagen og om vinteren samt på hverdage året rundt og køre på arbejde om morgenen.

Dette kolonihavehus ligger omgivet af grønt til alle sider i et stort område af skove, enge, søer og marker, der alle er fredet af Naturstyrelsen. Og dét til evig tid.

Huset er opført i 2001 på en højtliggende kolonihavegrund i kuperet terræn som sådan en grund skal se ud: Med krogede og gavmilde gamle frugttræer samt pæoner, bonderoser og bregner. Der er anlagt højbede med salater, kål, danske klassiske jordbær og diverse bærbuske til fingerspisning, grød, marmelader og sunde røde kinder.

Der er nyt tag fra ´23 samt nyanlagte terrasser og raftehegn og overdækninger samt nye zinktagrender overalt. Inden for er der nyt køkken, ny opvaskemaskine, ny ovn, nye kogeplader og ny luft-til-luft varmepumpe - og en hyggelig gammel brændeovn, der knitrer så hyggeligt en vinteraften.

Huset ligger tæt på Hørsholm og Vedbæk strand for badning og grillning på fællesgrillen eller den medbragte. Søllerød Golfbane ligger i baghaven og frister med sin restaurant, der er åben for alle.
Der er 4 kilometer til Holte Midtpunkt - husk, at en rask cykeltur giver god appetit. Og der er pizzeriaer i nærheden og restauranter og en Rema 400 meter væk. Hov, bilen! Nå ja, der er parkeringsplads på jeres grund.
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS