BILLEDER PLANTEGNING KORT

Her bliver gode liv endnu bedre


Man skal bo godt for at have det godt. Og for at have det godt, skal hverdagen i hjemmet fungere. Småting der driller kan fikses, men basis, de store grundlæggende ting som opdelingen af rummene og placeringen i forhold til hinanden etc. - det skal (bandeord) være i orden. Boiligen skal fremme det gode liv.

Tag nu huset på Høyensgade 11 i Kartoffelrækkerne, hvor kvaliteterne tripper ivrigt for at blive nævnt.

Først og fremmest så er alle fire etager (plus et godt pulterrum) reelle rum, og med det menes, at de ikke er gennemgangsrum.
Og så tager vi den ellers nedefra: En velfungerende kælder, der er super til overnattende gæster, eller højrøstet eller højtspillende afkom og deres venner. En lækker stueetage, der altid vil være familiens samlingsrum med direkte udgang til en solbeskinnet gårdhave. 1.- og 2.-salen, der typisk er forældre- og børne-/ungdomsrum. Og, nævner det lige igen - her er ingen gennemgangsrum lig med mere privacy, mere ro og gør det nemmere at indrette.

Husets indmad er i orden. Alt er pænt og velholdt. Der er også nyere termoruder overalt samt nye indvendige døre. Taget er af naturskiffer og er kun omkring 12 år gammelt.

Beliggende i Kartoffelrækkerne er omgivelserne i orden. Der er roligt men samtidig er byen lige ved siden af. Der er søerne den ene vej og Østre Anlæg den anden vej til din løbe- eller gåtur, der er alt i indkøbsmuligheder og masser af lækre restauranter og cafeer i gåafstand. Placeringen i udkanten af Indre By mod Østerbro giver i øvrigt p-licens til Indre By - en fordel man igen og igen oplever værdien af, hvis man har bil.

Og så er der selve gaden, Høyensgade, som bebos af mennesker, der trives i gode naboskaber.
Høyensgade er et højtbesunget og velfungerende gade, hvor der er plads til alle, og hvor man kan deltage i fællesskabet lige så meget, eller lidt, man ønsker. Og det vil uundgåeligt medføre festlige arrangementer og hygge, der ikke er arrangeret, men bare hyggeligt, trygt og rart.

I gaden passer man på de gode liv, og I Høyensgade bliver det gode liv endnu bedre.
SOLGT
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS