BILLEDER PLANTEGNING KORT

Her får du hele to prisbelønnede gårdmiljøer med i købet


Med sin eksklusive bredde og elegante facader kan Holbergsgade, i det eftertragtede Gammelholm-kvarter i det centrale København, henlede tanken på parisiske avenuer.

Kvarteret er fashionabelt og frister med alt fra en skøn mokka med en croissant og en avec, fiskerestauranter, gallerier og en iskold dukkert i havnebadet. Skulle det ikke være nok, så har du en europæisk storbys absolutte centrum lige om hjørnet, bogstaveligt talt.

Lejligheden i Holbergsgade 13 er fristende indflytningsklar og mangler ikke et penselstrøg.

En gennemgående linje er den dæmpede og harmoniske farveholdning og så selvfølgelig de gyldne messingfronter i køkkenet, der udbreder et varmt og roligt lys. Designet videreføres diskret med eksklusive armaturer fra Lemérand samt lækre messinggreb.

Ja, ja, men mangler der ikke noget - hvor er radiatorerne i lejligheden? Rigtigt, de har været der, store og tunge, som den slags kan være, men blev udskiftet med gulvvarme, da de gamle gulve blev brudt op og erstattet med nye gulvlækkerier.

Lejligheden har gennemgående lys fra to retninger, og fra køkkenet er der direkte adgang til gårdrummet, som tilmed frister med et lille hyggeligt 'forrum' lige uden for døren. Tålmodigt, som kun et bænkesæt kan være, holder det et bord ledigt til en kop morgenkaffe i slåbrok og bare tæer i græsset.

Lejligheden har adgang til to gårdmiljøer, som er musestille i forhold til storbyens lyde, men livgivende i forhold til beboernes afslappede aktiviteter: De prisbelønnede miljøer rummer fx dejlige blomsterbede, bugnende kirsebærtræer i sæsonen, kreative legemuligheder, grillmuligheder og hygge med fælles Sankt Hans-bål

I dag er Gammelholm-kvarteret fashionabelt og afslappet på samme tid. I badesæsonen, der for nogle varer højst én dag og for andre 365 dage, er det ikke noget særsyn at se morgenbadere i morgenkåbe på vej hjem fra badet ved Soho House for lige at smutte forbi bageren og købe rundstykker og tebirkes med hjem.
SOLGT
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Frederik Nemeth-Thurøe

Partner

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS