BILLEDER PLANTEGNING KORT

Tre meter til loftet er vel nok til et par velvoksne mennesker…


Østerbro er et af de allermest eftertragtede kvarterer i København, og det er der selvfølgelig en god grund til. Bydelen er trendy med sin rolige og smagfulde vibe. Og som østerbrogenser hviler man i sig selv med en viden om, at her er, hvad der skal være af åbne og luftige pladser, grønne byrum, livslyst, livsglæde og andre lækkerier for voksne mennesker.

Lejligheden i Holsteinsgade er rummelig, og den er højloftet. Tre meter ses ikke så tit og giver den den eftertragtede følelse af storhed og nok luft til alle. Plads er der også nok af med et beboelsesareal på 106 veldisponerede m2, hvoraf et af rummene nemt kan bruges som kontor eller gæsteværelse. Og her er dagens clue: Der medfølger nemlig et unikt kælderrum på 23 m2 med trappe ned fra selve lejligheden: Rummet er så stort, at der både er plads til fx en vinkælder, webshop, en værktøjsvæg, arbejdsbord og opbevaring af ting og minder, der er for kære eller for gode til at sende til genbrug. Murene er drænet udvendigt og rummet er derfor tørt, så det er lige til at istandsætte det og inddrage det som en endnu mere integreret del af boligen.

Oppe i lejligheden er alt gennemgribende renoveret med fine, fine materialer, som fx sildebensparket i smukt egetræ. Køkken, garderobe- og entreskabe er fra Reform og der er snedkerbygget reol. I har nok også allerede bemærket de specialsyede væg-til-væg gardiner fra AndDrape.

Der er masser af  lys i den sydvestvendte lejlighed, hvor der store dele af året strømmer sol gennem de store vinduer i køkkenalrummet og stuen. Hen på den sene eftermiddag og aften finder solen helt af sig selv ind i stuen, køkkenet og soveværelset.

Når den nye ejer overtager herligheden i nr. 42 har ejendommen fået nyt tag og vinduerne og facaden er renoveret. Håndværkerne har ryddet op og fejet, og vinduerne er pudset og blinker op til solen.

Holsteinsgade er indre Østerbros smørklat. Den ligger uforstyrret midt i det hele, og I skal bare få skridt væk for at hente en croissant med hjem til kaffen. 10 minutter, så er I på Rådhuspladsen på cykel, og der er 7 minutters gang til Søerne, Fælledparken eller Kastellet og andre grønne muligheder for at få pulsen op. Eller ned.

BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS