BILLEDER PLANTEGNING KORT

Ro på vejen, ro i huset, ro i haven og ro i maven


I et af Hellerups dejligste kvarterer ligger Hultmannsvej og passer på sig selv og sine tilfredse beboere.
Det er en 200 meter kort vej ganske få minutter fra… ja, fra alt: Charlottenlund Skov og - Fort, Øresund, havbademuligheder og vinterdyp, lækre butikker, restauranter og cafeer.
Fra Hultmannsvej kan du steppe ud i offentligheden og storbyens kultur og andre fristelser på ingen tid og lige så hurtigt komme hjem igen til roen og nærværet i det stille lususkvarter, der gemmer sig for de store veje.

Kom med ud i haven. Den er aflukket og privat og med en stor, indbydende glasdørsåbning fra køkken-alrummet. Her lokker solopgangen dig ud i haven med de mange små og spændende rum - funktionsrum er det, for der er både terrasser og siddepladser, og plukkeområder med blommetræer og figner, bærhave og krydderurtehave (krydderurter kan faktisk smage af noget). Staudebedet er smukt og leverer helt frivilligt til dit eget bord og gaveborde. Og så er der i øvrigt er plads til at spille fodbold.

Det 16 m2 store orangeri fra drivhussnedkeren.dk er perfekt, når I vil ud at spise. Og fristende at søge ud i med den bærbare. Luften i et drivhus gør noget godt for næsen og sjælen.

Huset er som skabt til både samvær og mulighed for uforstyrret ro i forskellige afdelinger. Men i det store køkkenalrum med den lækre køkkenø fra koekkenhavn.dk (med linoleumssider og marmortop) trommes der sammen til hygge, brændeovnssnak og blussende kinder.

Kælderetagen virker som en lav stueetage. Den er højloftet og lys og har samme grundplan som huset med separat indgang og store brugbare rum. Sikke muligheder! Bl.a. har kælderetagen eget badeværelse (man skal ikke dele badeværelse med en teenager) og gæster er jo også en slags mennesker, der synes det er dejligt med et bad, lidt ro og privacy.
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS