BILLEDER PLANTEGNING KORT

Alt er renoveret og istandsat - undtaget den gamle magiske have


Der er to slags sommerhuse: Dem, der lukkes af for vinteren og så de helårsåbne, dem, der frister med helårshygge og muligheden for spontant at smutte væk fra det hele, alene eller med partneren, eller til at invitere venner og familie - også uden for den traditionelle sæson. Hvem sagde jul i sommerhuset? Eller grille midt i arbejdsugen? Man mærker det, roen, når man besøger sit refugium, hører lyden af grus under hjulene i indkørslen og stikker nøglen i døren. Skuldrene sænker sig - det er tid til weekendpuls.
Sådan et sommerhus finder du på Lilledal 3 i Vejby ved Tisvildeleje. Er du så heldig, at komme sydfra og kører gennem Gribskov forberedes du på det stille liv~ da vejens bløde sving er omgivet af grønt. Glæd dig!~

Huset er renoveret med nyt bade væresle og køkken, nye vinduer, varmepumpe, og nylagte velduftende fyrretræsgulve. Der er ny vaskesøjle, hvidevarer og kogeplade med udsugning. Med andre ord, du bliver den første til at kokkerere i køkkenet.

Alle værelser har egen udgang, så man kan drikke en kop kaffe i fred og ro med udsigt til graner, rododendron og søde kirsebær. Hvem trænger ikke til det efter en hyggelig aften med glade gæster.

Området byder på en af Danmarks bedste badestrande og fiskevande efter hornfisk, makrel og havørred. Glipper fangsten, kan du fange et par eksemplarer hos Danmarks ukronede fiskefrikadellemester, der ligger for enden af vejen, ned mod vandet: Uha, de er gode!~

Her til sidst: Du har sikkert bemærket farvevalget og indretningen, der sammen med fysiske renovering er designet og udført af Studio Force Majeure.
SOLGT
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS