BILLEDER PLANTEGNING KORT

Løngangstrædes bedst bevarede hemmelighed ligger på 4. sal


Ejendommen Løngangstræde 19-21 blev opført i 1905 med sit elegante mansardtag og udsmykket ud mod strædet med balustrader, ranker og et smukt relief. Så ejendommen er jo en ren årsunge i forhold til mange af nabobygningerne i kvarteret.

Netop derfor har hele ejendommen, særligt lejligheden på 4. sal, de der snorlige byggeelementer, der var en fornøjelse at arbejde med for entreprenører og håndværkere, da bygningen for cirka 10 år siden blev renoveret og omdannet fra kontorer til mesterligt moderne lejligheder.

Som den heldige indflytter i dette fantastiske kvarter, tæt på alt, kan I se frem til en topmoderne lejlighed, hvor alt er gransket nøje og fornyet. Nyd fx det stilrene køkken fra Køkkensnedkeren og den flotte køkken-ø, som indbyder til hygge og hjælp til madlavningen - hvis kokken ellers tillader det.

Badeværelset, vindueskarnapper med skrå vægge. Jeps, alt spiller maks. Den store stue med køkken en-suite, altan i soveværelset med udsigt til morgenbrød og kaffe.

Og så er der en flot opgang med god plads til både indflytning og udbringning af varer.

Opgangen er lige så dejlig, når I skal ned i livet i kvarteret. Her passerer I jeres gårdhave, der er så indbydende pittoresk og solbeskinnet, at I af og til ikke kommer længere. Lykkes det trods alt at komme ud gennem porten, har I verden for jeres fødder. Indkøb, restauranter, cafeer, grønne destinationer for at lufte hinanden eller en hund.

I er 5 minutter fra Rådhuspladsen og metroen og 5 minutter fra Vesterbro og Kongens Nytorv. Kort og godt.

På vej tilbage til lejligheden kan I hygge jer med tanken om, at Løngangstræde oprindeligt var en hemmelig dækket udgang fra Slotsholmen. I tilfælde af krig eller ufred kunne kongen benytte sin løngang til diskret at forlade slottet. Havde kongen ikke-officielle ærinder, eller ønskede han hjemmevisit af et letlevende kvindfolk, var løngangen skam også praktisk at have ved hånden.

Heldigvis er livet nu om dage på mange punkter blevet meget lettere.
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Frederik Nemeth-Thurøe

Partner

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS