BILLEDER PLANTEGNING KORT

Charmerende lejlighed med højt til loftet, elevator og altan


I dette fantastiske område på Nørre Voldgade er du tæt på næsten alt. Kongens Have, Ørstedparken, Søerne samt Botanisk have, som alle kan nås i kort gåafstand. Desuden findes diverse ind-købs-mu-lig-he-r herunder Torvehallerne, mens caféerne og restauranterne ligger side om side. I nærheden ligger Nørreport Station, hvor både S-tog, busser og Metro kan føre dig videre.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1832, men fremstår i dag gen-nem-renove-ret. I opgangen findes elevator samt dørtelefon. Et smukt indgangsparti pryder ejendommen, ligesom den renoverede gård på samme vis tager sig smukt ud. Her er en fælles tagterrasse med grill, borde og bænke som frit kan benyttes. I nærheden findes Israels Plads, hvor der er mulighed for at parkere i et underjordisk parkeringshus, med en beboerlicens fra Københavns Kommune.

Velkommen til denne lækre moderniserede 3-værelses lejlighed på 111 kvm midt i København K. Lejligheden fremstår utrolig lys og indbydende, og er for singlen, parret eller to venner som ønsker at dele lejligheden. Fra opgangen træder I ind i den rummelige entré med indbyggede skabe og god plads til tøj og skoopbevaring. Videre indgang til den store stue. Her er højt til loftet og tre store vinduespartier, der vender mod den fabelagtige udsigt til Ørstedparken og sørger for et flot lysindfald. I åben forbindelse til stuen ligger køkkenet, som fremstår med mørke fronter og la-mi-nat-ord-pla-. Videre ligger lejlighedens ene ud af to værelser, som hidtil er blevet brugt som børneværelse. Her er udgang til lejlighedens skønne altan, med både plads til bord og stole. Badeværelset er renoveret i 2023 og har separat brus, vaskemaskine, tørretumbler samt gulvvarme. Slutteligt finder I lejlighedens andet værelse, hvor her er rummeligt indbygget skab og god plads til dobbeltseng. Alt i alt en fantastisk moderniseret lejlighed, med en skøn udsigt samt altan, i hjertet af City.
SOLGT
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS