BILLEDER PLANTEGNING KORT

Unik lejlighed med adgang til privat tagterrasse


Lige præcis på denne beliggenhed befinder du dig i et særdeles hyggeligt og efterspurgt kvarter på Indre Nørrebro. Omgivelserne er rolige og kun få minutter fra Sankt Hans Torv, Dronning Louises Bro, Assistens Kirkegården og Søerne. Nærmiljøet byder på mange hyggelige caféer, spisesteder, indbydende specialbutikker og ikke mindst det pulserende liv på Nørrebrogade. Beliggenheden er perfekt for dig der elsker at bruge byen; man er ikke længere væk fra indre by end 10 min på cykel - ligeledes kan man på under 10 min gå til Nørreport st. og Torvehallerne.
Når man træder ind i lejligheden, kan man lynhurtigt fornemme at man er øverst oppe. Der er ro og en følelse af, at man er meget privat. Der er intet indkig til lejligheden hvilken er en sjældenhed i dette område.
Stuen er ikke en helt almindelig stue. Grundet den unikke kuppel, som virkelig er en fantastisk detalje, får man en imponerende loftshøjde, lys, og en masse luft. Og hvis man elsker luft, så kan man tage trappen op til sin helt egen private tagterrasse med udkig til alle byens tage - bedre bliver det ikke.
Et af lejlighedens værelser bliver på nuværende tidspunkt brugt til walk in. Der er mulighed for at etablere et kontor/børneværelse i stedet. Til sidst men ikke mindst skal de flotte Dinesen planker nævnes. De fuldender oplevelsen i lejligheden og giver et kvalitetsstempel.
~Ønsker du en indflytningsklar lejlighed med unikke detaljer? Så er du velkommen til at bestille en fremvisning
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS