BILLEDER PLANTEGNING KORT

På Indre Østerbro kommer du hele kompasset rundt


Indre Østerbro er kendt for at være et ambassadekvarter med fremmede tungemål og eksotiske specialbutikker - herunder dansk ost. Der er liv og glade dage.
Som en del af en storby er Østerbro dog bemærkelsesværdigt stille, målt i dB. Men målt i glade smil er bydelen fuld af liv og muligheder. Der er parker og anlæg i alle retninger, få hundrede meter væk. Der er spændende delikatesse- og specialbutikker, bagerier, fiskehandlere, slagtere, cafeer og restauranter. Alt sammen sikrer det der cool road worn udtryk på dankortet.

Før København voksede ud over sine volde, var dét, der i dag kaldes Indre Østerbro, et yndet mål for en søndagsudflugt for ressourcestærke københavnere. Det var jo som at komme på landet, og der lå flere smukke landsteder, bl.a. Rosendal, Classens Have og Nøjsomhed, som man kunne beundre.

Det nøjsomme klæber ikke til bydelen længere, og landstederne findes kun som stedbetegnelser. Og alligevel er det som om, at den landlige ro og idyl følger området som halen på en hund. Eller kat.

Lejligheden i Nordborggade er placeret nord-/sydvendt, og det er udnyttet optimalt af arkitekten, der stod bag renoveringen i 2015. Konceptet var et lyst indfald, der sikrer naturligt dagslys til beboernes døgnrytme.

Der er glasdør ud til altanen og aftensolen, der spiller i hvidvinen. Morgensolen har adgang gennem en fransk altandør, der leder dagslys ind midt i lejligheden.
Køkkenet fortjener en appetitvækker beregnet for kommende ejere. Modsat den traditionelle løsning er alle køkkenelementer (Invita) flyttet fra vinduerne over til den modsatte væg. Det åbner op for at skabe en hyggelig sidde-/spiseplads til gæster, der kan snakke med det uundværlige glas rødvin i hænderne.

Fra lejligheden er der tre minutter til Søerne, og grønne anlæg og parker er drysset rundhåndet ud i området. Skal du for alvor ud i verden, er der ganske få minutter til metroen på Trianglen eller Østerbro Station. Er det egentlig ikke lidt cool, at man på den måde har togforbindelse til nær og fjern - bare med et lille plastikkort? Det kunne H.C. Andersen få mange eventyr ud af.
SOLGT
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS