BILLEDER PLANTEGNING KORT

Velkommen til livsglædens bydel


Med fem store væsensforskellige gader og veje, der mødes - hver især med sine muligheder og fristelser - er Østerbro ubestridt et af de mest eftertragtede kvarterer i København, om ikke dét mest… Bogstavet Ø er i dag synonymt med alt fra specialbutikker, åbne og luftige pladser, grønne løsninger, livslyst, livsglæde og andre lækkerier.

Jo jo, Østerbro er både mulighedernes og fristelsernes bydel, hvor der er gåafstand til spitzenklasse bagerier, slagtere, helsekostbutikker, besindige restauranter, hurtige madsteder og cafeer for lokale Østerbrødre og -søstre, der fx napper en hyggelig wiener melange efter en gåtur langs Sortedammen.

Vogt dig, for du bliver uundgåeligt fristet, når du går ud ad gadedøren i nr. 33, uanset om du går til højre, venstre eller nordpå ad fx Frihavnsgade eller Rosenvængets Allé.
Mæt i maven bli'r du måske, din sjæl får dog aldrig nok af Østerbro. Men lad nu det ligge. Nu tager vi trappen op på tredje via den herskabelige opgang. Gulvene! Det er nok det første tegn på den velbevarede stil og kvalitet, som du bemærker i den 137 m2 store lejlighed. De høje paneler, de smukke stukkaturer - og så dagslyset, der strømmer ind fra øst og vest, og via en godt tænkt muråbning spredes til gangarealet og entreen.

Du vil også elske de smukke løsninger i det store køkken og i badeværelset. Du tjekker selvfølgelig billederne her på siden, og så kan du senere nyde kvaliteten og det fine håndværk.

Ejendommen er lige så sund som lejligheden, og der er fx netop renoveret faldstammer. Det er én af de byggetekniske arbejder, som alle er lykkelige for - når de er overstået.
Trianglen Station er 100 meter fra din opgang, så når du skal til byen eller ud i verden, har du 1 minut til fods, medmindre der er rødt lys i fodgængerfeltet. Du er i City på 5 minutter, og vælger du cyklen, må du regne med 5 minutter ekstra.

Åh, hvem der dog kunne blive hjemme på sin Ø?
SOLGT
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS