BILLEDER PLANTEGNING KORT

Så er der stillet ind på den rigtige kanal!


Overgaden Neden Vandet, der løber langs Christianshavns Kanal, var et af de områder på Christianshavn, der bygningsmæssigt fik en opblomstring i 1700-tallet. Takket være bevaringsplaner i 1970'erne blev mange af disse værdifulde bygninger bevaret, og i samme moment skiftede bydelen karakter fra industri- og handelsområde til attraktivt boligkvarter.

Og her er vi så nu, hvor boligerne langs kanalen i dag er blandt Københavns mest eftertragtede.

Tag fx Overgaden Neden Vandet 15,st som er en højbenet stuelejlighed - også kaldet mezzaninen. Det var her, der var højest til loftet, og det var her, de fineste borgere boede - og nu altså også de heldige og lykkelige. Indgangen til boligen sker gennem den brede portdør, og lejligheden strækker sig over hele husets bredde, inklusive en charmerende portnerbolig over porten. Her, fra vinduerne ud mod kanalen, kunne husets portner anråbe anmassende handels- og godtfolk og spørge til deres ærinde.

De fem vinduespartier ud mod kanalen giver ikke bare et vidunderligt østenlys, men også et vidunderligt udkig til livet på og langs kanalen. Du kigger ikke ned på, nej, her foregår livet i øjenhøjde, når du deltager i livet ombord på bådene og langs bolværket og morer dig over puslingers puslen med at fange genstridige krabber med godbid på en snor. Det er søulke og landkrabber i skøn forening.

Lejlighedens 176 m2 består af 4 stuer + 2 værelser, køkken og bad samt, som nævnt, en portnerbolig, der modsat lejlighedens højloftede rum, er lavloftet, men velegnet til kontor, soveværelse eller børneværelse / legerum.

Kvarteret, du flytter ind i, er historisk. Ja da, men udbuddet af indkøbsmuligheder, spisesteder, cafeer, kroer og barer, seværdigheder, kultur og andre oplevelser er pivmoderne og enormt - alene i nærområdet. Er det ikke nok, så ligger City fem minutter væk på cykel, og du er lige så hurtigt hjemme igen.
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Frederik Nemeth-Thurøe

Partner

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS