BILLEDER PLANTEGNING KORT

Pilestræde: Her Kan Du Godt Skyde en Hvid Pil Efter Kompromiser


Oplev en unik kombination af historisk charme og moderne stil i denne smukke liebhaverlejlighed, centralt beliggende på Pilestræde i København K. Denne særlige bolig er en del af et smukt baghus fra 1800-tallet, som tilbyder ro og privatliv væk fra byens puls, samtidig med at den er tæt på alle byens bekvemmeligheder.
Når du træder ind i lejligheden, bliver du mødt af en elegant opgang med brede Dinesen trægulve, der fører op til første sal. Her åbner sig et luftigt opholdsmiljø, hvor køkkenet og stuen smelter sammen i en harmonisk helhed. De brede gulve tilfører både varme og karakter til rummet, der er ideelt til både afslapning og underholdning.
Lejligheden byder på to lyse og rummelige soveværelser, herunder et stort hovedsoveværelse med walk-in closet og et ekstra værelse, der kan anvendes som gæsteværelse, kontor eller børneværelse alt efter behov.
Det stilfulde badeværelse er en ægte oase med moderne faciliteter såsom bruseniche, dobbelt håndvask med Vola armaturer og praktiske opbevaringsløsninger. Entréen byder velkommen med gode opbevaringsmuligheder og bidrager til den funktionelle og praktiske indretning af lejligheden.
Denne liebhaverlejlighed på Pilestræde 35F 1. sal er perfekt for dem, der ønsker at bo centralt og stilfuldt, uden at gå på kompromis med ro, privatliv og æstetik. Med dens ideelle placering i hjertet af København K er du kun få minutter fra byens bedste shopping, restauranter og kulturelle seværdigheder, samtidig med at du kan nyde en fredfyldt tilværelse i din helt egen historiske perle

ÅBENT HUS

14 juli 10:00 - 16:00

BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Frederik Nemeth-Thurøe

Partner

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS