BILLEDER PLANTEGNING KORT

Du skal have en god fantasi for at ønske mere end dette


Rådhusstræde i København ligger indenfor middelalderbyens oprindelige system af voldsystemer og voldgrave, som skulle vanskeliggøre svenskens og andre erobreres skumle hensigter. Du kan stadig se resterne af voldgrave rundt om middelalderbyen - bl.a. Tivolisøerne, der ligger kun fem minutter væk. Går du i stedet fem minutter mod øst kommer du til metrostation Gl. Strand, der i byens spæde barndom også udgjorde et forsvarsværk i form af en flad, mudret kyststrækning med udsigt til bønderne på Amager.

Indgangen til Rådhusstræde 4B foregår gennem ejendommens flotte glasdør, videre gennem det flotte portrum med synlige bjælker og gamle graveringer, hvorefter du træder ind i det hyggelige brostensbelagte gårdmiljø. Der er sol i gården, som prydes af smukke plantekummer, der på blomstersprog byder dig og dine gæster velkommen. En god begyndelse på eventyret.

Lejligheden på 1. sal udstråler en afdæmpet ro og imødekommenhed. Den fremstår stilren, nymalet og fuldstændig indflytningsklar med sin lækre og smagfulde indretning samt stilrene farveholdninger og lækre detaljer. En appetitlig kontrastfarve hist - et lækkert tapet pist. Du har sikkert allerede nu lagt mærke til, at diverse skabe i køkken, gang, entre og badeværelse alle er samme mærke og samme stil. Læg også gerne mærke til, at badeværelset er større end, hvad de fleste lejligheder kan byde på.

Det centrale rum i lejligheden er det lækre store køkken-stue-alrum (den størrelse hænger heller ikke på træerne) der giver rigelig plads til, at gæster både kan hygge sig ved køkken-øen og hjælpe værten/værtinden ved skiftevis at holde en urtekniv og et køligt glas Chardonnay. Og imens slænger resten af middagsselskabet sig i sofaen eller hænger ud på altanen, der vender ud mod det landligt stille gårdrum.

Det hyggelige gårdrum kalder på at blive brugt af ejendommens beboerne, der som et lille minisamfund passer på og hjælper hinanden. Fællesskabet er utvungent. Det er med andre ord lysten, der er den samlende kraft.

Rådhusstræde er central og fyldt med muligheder: Går du til venstre, når du kommer ud gennem porten, kan du bede om en kaffe. Går du skråt over til højre, er der både morgenmad og frokostretter på menuen. Og sådan er det hele vejen i din middelalderby. Intet er middelmådigt, og indkøb, kultur, cafeer og restauranter mv. ligger som perler på en snor. Vil du alligevel videre ud i den store verden, starter turen fra Hovedbanegården eller en metrostation. Begge dele i absolut gåafstand. Men der er nu alligevel allerbedst oppe i lejligheden i 4B.
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Frederik Nemeth-Thurøe

Partner

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS