BILLEDER PLANTEGNING KORT

Den stille oase midt i det centrale Østerbro


Den, der lever stille, lever godt. Og man skal bo på Østerbro for at vide, hvor stille der er, når først man kommer lidt væk fra de store gader.

Det historiske Rosenvængets kvarter betragtes som Østerbros stille oase, hvor villaer og gamle trækroner toner frem blandt de herskabelige bygninger. Her føles det altid som om solen skinner, og man har en nærmest villavejsagtig fornemmelse når man vandrer ned ad gaden.

Lejligheden i nr. 3 på Rosenvængets Sidealle blev gennemgribende renoveret i foråret 2022 og er spækket med smagfuld indretning og eksklusive elementer; herunder 'Handcrafted Interior'-snedkerløsninger.
Lejligheden er belejligt placeret på første sal, også kaldet Beletage, som er bygningens fornemste og mest repræsentative etage samt har rigere facadedekoration og større etagehøjde end de øvrige etager.

Ud mod gaden ligger det store køkken med eksklusive Miele hårde hvidevarer og klassisk italiensk 'Ilve'-komfur. Kigger man ud ad vinduerne i det store køkkenalrum, ser man smukke gamle Østerbrovillaer og store trækroner. Fra den ovale stue er der gennem de originale dobbeltdøre kig ind til lejlighedens kontor, som er indrettet med bogreol. Herfra er der skønt kig ud mod gården og til den anden side kan man se helt ind til køkkenet, hvor man kan følge med i madlavningen.

Den store stue leder ned til det oprindelige anretterrum, som nu er indrettet med to eksklusive 'Liebherr'-vinkøleskabe i fuld højde integreret i snedkerskab, som derudover også rummer den praktiske opbevaring.
Fortsætter man ned mod den private afdeling, finder man først to fine værelser, efterfulgt af et gæstebadeværelse, som, ligesom master bathroom, er stilfuldt istandsat med lækre materialer.

Fra døren for enden af den lange gang, finder man det lyse master bedroom, som sikrer boligens ejere et luksuriøst privatliv. Fra soveværelset er der egen udgang til altanen, hvorfra man fredfyldt kan lufte dyner eller nyde morgenkaffen. Fra sengen kigger man ind på master bathroom, som giver associationer til et luksushotel. Det luksuriøse interiør består bl.a. af franske 'Volevatch'-armaturer, badekar mm. alt sammen købt gennem Aquadomo.

Fortsætter man forbi soveværelset, finder man et stort snedkereret walk-in closet, med blandt andet håndlavede ruminddelere i skufferne og skoskab med skrå udstillingshylder mm, som på elegant vis gemmer garderoben bag hvide trælåger. Dette er indrettet i, hvad der engang var stuepigens værelse.

Gården nedenfor er desuden renoveret for 3 år siden, og er en skøn oase med spiseplads under det store platantræ.
Gennem bagtrappen er der direkte adgang til lejlighedens private kælderrum, som ikke deles med andre naboer.

Lejligheden er netop ved at få sat nye termovinduer ud imod gården, tro mod lejlighedens originale arkitektur.
Trægulvene i hele lejligheden er de originale fyrretræsgulve, som er blevet høvlet og ludbehandlet så de fremstår lyse og er lækre at gå på.

I det skønne nærområde findes et hav af specialforretninger, restauranter, caféer, bagerier og andre gastronomiske skatte blot få skridt fra hoveddøren. Skal man længere væk er det nemt enten at trække cyklen op fra kælderen eller tage metroen fra Trianglen. Til løbeturen eller gåturen, er både Fælledparken, Søerne og Kastellet ikke langt fra lejligheden.
SOLGT
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS