BILLEDER PLANTEGNING KORT

Du er hermed inviteret til terrasse ad libitum…


Tisvildeleje er en af Danmarks mest eftertragtede sommerhusområder, hvilket bl.a. skyldes, at det ikke kun er et sommerhusområde med en vidunderlig strand og farverige badehuse, men også består af en hyggelig bykerne med ægte helårsbeboere, lækre dagligvarebutikker, restauranter, cafeer og så det vigtige: iskiosker og fiskehandlere, med andre ord, sommerguf.
Afstanden til København er 45 min., og det er langt nok til, at du er rigtigt væk hjemmefra og kort nok til, at du kan køre direkte på job mandag morgen og nyde en ekstra atmosfærisk nat eller to i dit sommerhus.

 Nye huse, gamle huse – sommerhusområdet rummer bl.a. de mest charmerende oprindelige huse fra midten af sidste århundrede. Nogle står, som da de blev opført af solhungrende bymennesker. Andre er nyere, og så er der de helt nye, funklende flotte, helårsisolerede, vinterbeboelige som fx dette nyopførte sommerhus, der er så nyt, at der netop har været ’afleveringsforretning’, hvor huset blev gennemgået for småfejl og anden kosmetik. Huset bestod, og det med bravour.

 Sommerhuset er opført for 2 år siden på en charmerende gammel sommerhusgrund og nænsomt placeret mellem bevoksningen på en skrånende grund. Apropos, så er der ikke traditionelle hække mellem parcellerne, som i stedet afgrænses rundhåndet af buske og træer. Du ser ikke nabohusene – vice versa – men kan nyde et langt kig ud over bl.a. hesteejendomme og åbne marker samt skov. Se, dét er at være på landet.

 Sælger har sammen med arkitekt og byggefirma tænkt og disponeret huset efter denne formel: masser af lys ind og masser af syn ud. Lækre terrasser til skiftende vindretninger og solbehov. Brede udhæng, der sikrer kølighed, når solen står højt. Masser af dagslys og sol fra de smalle høje vinduer. Sådan skal det gøres!

Lys og udsigt med store panoramavinduer – ja tak! Sommerhede og gardiner – ellers tak!

 Og så lidt om materialevalget. Køkkenet er et snedkerkøkken med fingertapsamlinger, og det samme er badeværelseselementerne. De hvide skabe i køkkenet er i rødeg, som er malet for ikke at dominere for meget, men så bare vent, til du åbner og ser den smukke håndværkskvalitet og træstruktur. Gulvene er egetræsparket. Der er kobberklinker i badeværelset og i udendørsbruseren.

 Men noget af bedste er nu en kold Chardonnay på en af de mange terrasser!

BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS