BILLEDER PLANTEGNING KORT

Det er kun den rene luft, der ligger mellem jer og vandet


Det er ikke hver dag, man har mulighed for at erhverve et sommerhus, der ligger i første række til vandet. Et samlingssted for vennerne og familien, som også de kommende generationer vil nyde og elske. Et fantastisk sted at samles om i ferier og weekender - med roen og naturen lige uden for døren. Et fredeligt refugium, når man vil hellige sig hinanden, sine studier eller arbejdet.
Og her, lige her på Sjællands Odde med lyset og havet lige for enden af haven. Uden noget, der generer havblikket andet end måske en fodbold. Og den kan som bekendt sparkes til hjørne.

Hele Odden er ét stort naturområde med bakkede ko- og kornmarker, hyggelige sommerhusområder og mindre bysamfund - med fiskehandlere og håndvarme fiskefrikadeller til frokostbordet. Og én til turen hjem i bilen.

Sommerhuset, der lige så meget er et året-rundt-hus, er tænksomt indrettet og udstyret. Der er skabt en terrasse, der velkommer solen, omfavner huset og er lukket land for ubudne vinde.
Med varmepumpe, der sikrer den rigtige temperatur, når I lander. Aldrig kold, aldrig for varmt. Med dagsrum, der vender ud mod lyset og udsigten. Med soverum, der vender modsat for at sikre dæmpet lys og svalt om natten.

Annekset, der har egen varmepumpe, er værtens bedste gæstehus med sit store panoramavindue og en kongeudsigt. For ejerne selv eller glade gæster. Ét er sikkert - de gæster ser I snart igen.
Sjællands Odde bliver mere og mere populær med sine mange spændende forretninger, grøntsagsudsalg, kunstnere, landskendte bagere, fiskehandlere, vin- og ostehandlere, der lokker både lokale og gæster. Køb lækkerier på vej op til sommerhuset, og køb lækkerier ind, når I kører hjem.
PS! - møblerne mv. følger med, og ja: også designmøblerne. Huset fortjener dem.
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS