BILLEDER PLANTEGNING KORT

Ikke underligt, at der blev anlagt to store terrasser med den udsigt


København er igen og igen blevet kåret som verdens bedste by at bo og leve i, og vi er mange, der ikke kunne drømme om at bo andre steder. Og nu står vi så her: midt i byen. Midt i Store Kongensgade, kongens egen gade, som majestætens livgarde hver dag marcherer igennem for at passe på dig - og selvfølgelig også på kongen, hvilket skal nævnes i retfærdighedens navn.
Jo, det er et trygt og dejligt kvarter, hvor der er kort til alt det, du kun kan drømme om andre steder: fantastiske spisesteder, lækre og trendy cafeer, musik- og dansesteder. Der er 300 meter til Kongens Nytorv, kastellet ligger for enden af din og kongens gade, og du har 500 meter til Amaliehaven og byens smukke havnekaj.
Men det bedste af det hele er nu alligevel lejligheden på femte i nr. 49. Smuk opgang med elevator, tryk på knappen, og så træder du ind i en lejlighed med en af byens største terrasser, og dem er der faktisk 2 styks af. Der er dels en 10 meter lang terrasse ud mod gaden, dels og en 7x2,5 meter vidunderlig terrasse ud mod ejendommens lukkede gårdrum. Hov, der er faktisk også en mindre altan. De to terrasser sikrer dig naturligt lys i alle solens vågne timer og et gennemgående lysindfald i hele lejligheden.
Der er udsigt over byens tage i alle verdenshjørner, solopgangen, solnedgangen, byens lys, lyset over havnen og Øresund.
Selvom København som nævnt er kåret som verdens bedste by, vil du måske længere væk, end cyklen og bentøjet vil være med til. Så ligger metrostation Kongens Nytorv 5 minutter væk med direkte adgang til hovedbanegården og lufthavnen. Og derfra er alt som bekendt muligt.
Det går i øvrigt også den anden vej, for med dén lejlighed, dén placering og dé terrasser må du forvente et stort rykind af gæster.
I øvrigt: Det er aldrig vanskeligt at udleje en lækker, centralt beliggende lejlighed og da slet ikke denne. Skulle det komme på tale, så er der fri lejefastsættelse.
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS