BILLEDER PLANTEGNING KORT

"Frederiksstaden: Her Får Du Det Hele"


Velkommen til Store Kongensgade 50, 2. sal, hvor luksus møder elegance i denne nøje istandsatte lejlighed. Med høje lofter og moderne design udstråler hvert rum sofistikation og komfort. Denne imponerende bolig byder på tre smagfulde soveværelser samt et praktisk kontor, der kan tilpasses efter behov. Herunder findes også en imponerende master bedroom med eget badeværelse, hvor der ikke er gået på kompromis med detaljerne. Det rummelige køkken er udstyret med topmoderne hvidevarer og tilbyder rigelig skabsplads samt en indbydende spiseplads. Den store stue er perfekt til både afslapning og underholdning, med masser af naturligt lys, der strømmer ind gennem de store vinduer.

Nyd bekvemmeligheden ved en altan, hvor du kan nyde morgenkaffen eller en stille stund om aftenen. Den nyinstallerede elevator gør adgangen til lejligheden endnu mere behagelig og praktisk, især når du har hænderne fulde af indkøbsposer eller gæster på besøg. De moderne badeværelser er stilfuldt indrettede med kvalitetsarmaturer og smagfulde fliser, der skaber en luksuriøs atmosfære.

Beliggende i den pulserende bymidte, omgivet af kultur, spisesteder og shopping, tilbyder denne lejlighed en livsstil af uovertruffen luksus. Inden for gåafstand finder du nogle af byens bedste restauranter, hyggelige caféer og unikke butikker. Der er også let adgang til offentlig transport, hvilket gør det nemt at komme rundt i hele byen.

Lejligheden er ideel for dem, der søger en kombination af moderne komfort og klassisk charme. De høje lofter og smukke detaljer i indretningen skaber en indbydende atmosfære, mens de moderne bekvemmeligheder sikrer, at du har alt, hvad du behøver for at nyde et bekvemt liv i hjertet af byen. Denne bolig er perfekt til både familier og par, der ønsker at bo centralt med alle faciliteter lige uden for døren.
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Frederik Nemeth-Thurøe

Partner

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS