BILLEDER PLANTEGNING KORT

I Frederiksstaden hvisker historien gennem brosten og tårne.


På Store Kongensgade 55, 4. tv., ligger denne vidunderlige københavnerlejlighed, hvor klassisk charme og moderne livsstil mødes. De smukke sildebensparketgulve fra Trækompagniet breder sig ud under dine fødder og minder dig om byens historie, mens lyset strømmer ind gennem de lydtætte vinduer, som kun er fra 2016. Disse vinduer bidrager til en rolig atmosfære, der næsten gør det umuligt at fornemme den travle puls på Store Kongensgade.

Det er et hjem med muligheder – 83 kvadratmeter med plads til alt det, du drømmer om. To soveværelser, måske? Et gæsteværelse eller et kreativt kontor? Det er op til dig, hvordan du vil udnytte pladsen, men uanset hvad, er der rum til at skabe dit eget lille fristed midt i byen.

Som en ekstra bonus har lejligheden eksklusiv adgang til en fælles tagterrasse, der deles med kun tre andre lejligheder. Bare få skridt fra din dør åbner der sig en lille urban oase, hvor morgenkaffen og solnedgangene bliver dagens højdepunkt. Heroppe kan du trække vejret dybt, mens byens lyde glider forbi i baggrunden, og København viser sig fra sin bedste side.

Køkkenet er en fryd for øjet, hvor de sicilianske Lavafliser bag vasken giver en autentisk og eksklusiv fornemmelse, køkkenet egner sig perfekt til gode stunder og er lejlighedens centrum. 

Ejendommen er udstyret med elevator, så det er nemt at komme op til fjerde sal, hvor du hver dag kan komme hjem til dette særlige sted – en kombination af klassisk æstetik og moderne komfort. Det store kælderrum, som du også kan få målt op, giver masser af opbevaringsmuligheder, så du altid kan holde orden.

Et hjem på Store Kongensgade 55 er ikke bare et sted at bo, men et sted at leve og nyde alle de små glæder, som byen har at byde på.

SOLGT
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Frederik Nemeth-Thurøe

Partner

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS