BILLEDER PLANTEGNING KORT

Det bedste vores tid kan frembringe


For nogle hundrede år siden, dengang Nyhavn stadig var en del af havet, var det nuværende Store Strandstræde en del af en smal vej, der løb langs strandkanten fra Toldboden og ud til Østerport. Gik man videre gennem denne byport, var man ude på bøhlandet med bondegårde, kokasser og agerland.
Tog man et forkert skridt langs denne smalle vej, eller vaklede af andre årsager, røg man i vandet. Som de fleste ved, kan man stadig falde i vandet i området, men det er en helt anden historie.

Nu er det vores tid! Den oprindelige ejendom stod færdigrenoveret i 2015 og det i sådan en grad, at det stort set kun var husnummeret og murene, der stod tilbage. Sådan skal en grundig renovering foretages, hellere udskifte for meget end for lidt, og det, der kommer ind, plukkes fra de øverste hylder. Alt blev genopbygget med moderne installationer og materialer såsom lækre brede fyrretræsplanker, toptunede badefaciliteter og et lækkert og funktionelt køkken. Overalt nye dobbelte termovinduer. Alt står som nyt i den højloftede lejlighed - knivskarpt og lækkert.

Solen og dagslyset strømmer ind som en gave fra oven, ikke mindst via den lækre, store og brugbare altan.

Når du forlader lejligheden, går du hen over det solbeskinnede gårdrum med hyggelige chaussesten og derfra videre gennem den private portgang ud i Store Strandstræde. Og vupti, så står du i centrum af selveste smørhullet af et af Københavns mest eftertragtede kvarterer.
Adgangen til underholdning, kultur, spisesteder i alle prisklasser og indkøb er overvældende. Og afstanden skal ikke måles i km, men i meter. Velkommen til dit nye smørhul.
SOLGT
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS