BILLEDER PLANTEGNING KORT

Dette er noget af det bedste, du kan gøre for din familie


Jo ældre træer er, jo mere maner de til ro og eftertænksomhed. I Asserbo finder du klassiske sommerhuse, der er opført i en skov af netop den slags ældre træer, primært fyr og birk, der tilmed synes at have en vis magt over husene. Nogle af skovens sommerhuse skimtes mellem det grønne, andre viser sig mere diskret frem, hvilket er med til at sænke pulsen.

Et af de huse er Sune Ebbesensvej 13, som udefra krummer sin facade mod vejen og verden - men kun for at åbne sig desto mere op mod den sydvendte sol og de heldige ejeres liv i hus og have.

Ja, huset med de to separate bygningsdele buer blødt sammen med vejforløbet, og i haven er de to elementer forbundet af en overdækning, der sikrer tørfodet passage mellem det, der oprindeligt er opført som egentlig beboelse og en anneksbygning med garage/værksted. I dag fungerer annekset som gæstebolig med separate badefaciliteter.

Huset er tegnet af den kendte arkitekt Holger Tangaa Hansen og er i sin tid opført af en forstmand, der ønskede, at huset fremstod så levende og integreret med skoven som muligt. Derfor den blødt tegnede bygningskrop, derfor stråtaget, derfor den udstrakte brug af træ - udvendigt som indvendigt - hvor store dele er naglet sammen. Nemlig.

Husene i området ligger alle på meget store parceller, der netop ikke er opstreget med lineal, og grundene må, til trods for deres størrelse, ikke udstykkes. Der er hverken stakit, hække eller hegn imellem, men naturlig randbevoksning, der skaber lidt privacy, også for dyrene - småkravl, fjerkravl og storkravl som hjorte, herunder kronvildt.

Natursynet lever videre inde i huset med træ som et bærende materiale. Siden opførelsen i 1974 er der foretaget en række justeringer, hvor bl.a. køkken og badefaciliteter er fornyet. Ligeledes er der monteret en brændeindsats i den oprindelige åbne pejs som et hyggeligt supplement til husets varmepumper og el radiatorer, der føder gulvvarmen. Og brændet? ja, det vokser helt frivilligt lige udenfor, og når der udtyndes og beskæres, pynter det i stablen og varmer i ovnen.

Indkøbet til køkkenet klares til overmål hos en sortimentsrig købmand ved indkørslen til skovområdet. Og ellers varetager nærområdet alle fristelser med dejlige spisesteder og cafeer i alle prisklasser.

Turen til stranden er enten en helt vidunderlig cykeltur gennem et smukt fredet landskab og herligt knasende cykelstier, hvor man på sin vej møder mountainbike ruter, løbe- og sågar hestestier - eller I pakker bilen og kører fx til Stængehus, hvor der ikke mangler spor P.
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS