BILLEDER PLANTEGNING KORT

Gennemført kartoffelrækkehus på solsiden


Velkommen til Kartoffelrækkerne, som er et af Københavns mest ikoniske og eftertragtede kvarterer. Huset ligger midt i gaden på solsiden og er i 2016, i samspil med arkitekt, komplet renoveret med gennemførte detaljer og en udgravet kælder. Planløsningen byder på fire etager og I kan glæde jer til køkken-alrum, en stue, to værelser, tre badeværelser, kælder som rummer ekstra disponibelt rum og et bryggers/vaskerum. Som prikken over i'et er der to gårdhaver.

Med adresse på Voldmestergade 20 får man oplevelsen af at bo i en lille oase midt på Østerbro mellem Sortedamssøen og Østre Anlæg, mens der også er nærhed til Kongens Have, Søerne, Nørrebro og Øster Farimagsgade, der er fyldt med liv og specialbutikker.

I stueplan finder I køkken-alrummet, hvor I kan samles efter en lang dag. Køkkenet flankeres langs den ene væg af velvalgte materialer såsom bordplade af lavasten fra File Under Pop samt Toni-armatur. Herfra er der let adgang til begge gårdhaver hvortil den ene har to unikke maghoni indrammede skydedøre af glas. Det karakteristiske dobbelt eksponeringslys i dette hus kommer virkelig til sin ret med denne løsning. Det er værd at bemærke at der er indbygget pejs i lavasten som skaber en hyggelig stemning i rummet.

Tager man den smukke stilrene trappe op til første sal, møder I en indbydende opholdsstue foruden et soveværelse og et badeværelse. På anden sal venter et imponerende værelse med hele fire meter til loftet, da det er åbnet op til kip. Også heroppe finder I et nydeligt badeværelse med badekar hvor alle materialer er fra Aquadomo.

I den udgravede kælder, som er i aldeles høj boligstandard, finder i et disponibelt rum med mange muligheder og masser af lys grundet et stort ovenlysvindue. Yderligere findes et vaskerum/bryggers og husets tredje rummelige badeværelse med alle materialer fra File Under Pop og Toni armaturer.

Sommeren kan nydes i de to gårdhaver, hvoraf den ene har et funktionelt udekøkken til de mange grillmiddage.
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS