BILLEDER PLANTEGNING KORT

Er du klar til at starte nye generationer?


Voldmestergade var blandt de første gader med rækkehuse, der i sin tid blev opført af Arbejdernes Byggeforening. Grundene og arealet ned til søerne blev købt af Voldmesteren, hvis job var at tilse, at beplantningen på byens volde var i orden.
Det er en stille gade, aldrig kedelig. Et trygt og godt miljø, hvor dem, du møder, enten bor i gaden - eller er gæster, der ville ønske, at de selv var en heldig kartoffel.

Huset i nr. 31 er i øvrigt et af de allerbedste eksempler på, at man ikke sådan lige fraflytter, når man først er lagt i jorden - til spiring, vel at mærke. Sælger er således 4. generation og efterkommer af de første beboere, der i sin tid flyttede ind i huset.

Men nu får andre altså chancen for at skabe en ny og god familiehistorie.
Og grundlaget er i orden: Huset blev gennemrenoveret i 2014, hvor kun den ydre skal fik lov at blive stående. Vinduer, døre, køkkener, badeværelser, skabe og armaturer - med andre ord alt - er skiftet og spiller maks., både funktionelt og æstetisk. Et godt eksempel på det er de meget brede gulvplanker i massiv Douglas-fyr. De er klar til små og store fødder. Trip, trip, trap, trap.

Planløsningen er gennemtænkt og designet til at skabe liv og glade dage. Fra stuen, spisestuen og køkkenet, husets varme hjerte, er der direkte udgang til gårdhaven, der altid er solbeskinnet, uanset vejrudsigten. Tager lyset overhånd, dækker markisen i fuld bredde. Og skulle der blive koldt, sørger en strålevarme for, at hyggesnakken fortsætter. Det gør den ofte alligevel.

Glade tunger påstår, at Voldmesteren er den bedste række i kvarteret. Søerne bliver man aldrig træt af. De er dejlige at kigge på og gode at gå eller løbe om.
Der er pænt og ordentligt i gaden, og selv bilerne er opdraget til kun at holde i den ene side. Det er da barnevogns- og legevenligt. Der er skoler i gåafstand, og børn har som bekendt godt af begge dele. Så kan de lære det!
BESTIL SALGSMATERIALE
BESTIL FREMVISNING
BESTIL VURDERING

PLANTEGNING

KORT

Alecsander Delfs

Indehaver

BESTIL FREMVISNING BESTIL SALGSMATERIALE

Må vi kontakte dig ang. ejendommen?

Ja Nej

BESØG
VORES
INSTAGRAM

FØLG OS